Tunisia

Dags för nytt inlägg nu, vare sig ni vill det eller inte!

Skolan har börjat igen nu, det gillas verkligen inte.
Men iaf, kom hem från Tunisien den 19/8, och efter det har jag knappt haft tid att sätta mig och ladda över bilderna... Men nu ska de upp på bloggen iaf!

Jag ville inte ha med mig kameran till poolen och stranden, så den låg mest inlåst i sin väska gömd bakom min resväska på hotellrummet. Så bilderna är inte tagna dagtid då den blev upplockad på eftermiddagarna och kvällarna istället när jag kunde ha koll på den.

Påväg ut från hotellet till medinan.Solnedgången utanför balkongen på hotellet

3kg vindruvor, 15 kr (y)Grym på biljard vill jag lova!

Kändes mindre bra när de gjort såhär med bilbältena i taxibilarna, speciellt eftersom de körde som dårar! Tror inte det fanns en enda bil som inte hade en buckla eller repa (y)

Dessa vagnar fanns överallt och hästarna var oskodda, gick på asfalt, var grymt magra, hade förmodligen inte blivit ryktade de senaste åren eller så och hade inte tillgång till vatten eller mat... Just de här hästarna såg dock inte så värst misskötta ut, men resten av dem...

Sista kvällen inne i Yasmine Hammamet

Vädret, staden eller stränderna gick verkligen inte att klaga på! Dock hade vi inte så mkt tur med hotellet. Frukosten bestod av två olika sorters bröd, några få olika konstiga pålägg (som inte bestod av något ätbart för vår del), ljummen juice och vattenmelon...
Middagen var väl ganska okej, dock var det väldigt varmt i matsalen.
Åt ute två dagar, och på de restaurangerna var maten riktigt bra, men tunisiernas engelska var riktigt kass. Och smart som jag är hade jag inte ens tagit reda på vad jordnötter hette på franska, så efter att ha fått servitörerna att missförstå mig två gånger och fått betala för efterrätt jag inte kunde äta så gav jag upp.
Hotellrummen var helt okej, men jag som är van att sova svalt hade hellre haft ett rum med lite bättre luftkonditionering (;Liinda

Sesquidentalist

Den snabba (*host*) internetuppkopplingen tillåter inte långa inlägg, så kortfattat:

Syster har haft med sig två killkompisar till stugan i fyra dagar, så fick de efter många om och men följa med till stallet. Det slutade ungefär såhär:
Låter den plågade blicken tala för sig själv (y)Fick tid över till att fota annat också, så nu lagrar jag upp med tillräckligt med bilder tills jag kmr hem igen den 20 augusti!


Mamma-And: "jag måste nog dra ner på kolhydraterna...!"


Liinda


Poppysmic

Dagen har bestått av sola, sola, sola, hjälpt till att få syster dränkt i vattenkrig, grillat osv. Liten skillnad mot gårdagen som spenderades framför tvn (;
Lördag eventuellt grillning, måndag agilitykurs, tisdag agilitykurs, onsdag... OFF WE GO!!

Liinda

Släkten är värst

Släpade med mig kameran till stallet igår, så förhoppningsvis kmr det upp bilder här ganska snart iaf. Det går som vanligt inte att ladda upp nu, eller jaa, det beror väl på hur länge jag tänkt sitta och dampa på blogg.se.
Och eftersom internet är ganska överskattat på ett-ställe-som-inte-verkar-ligga-tillräckligt-nära-civilisationen-för-att-det-faktiskt-ska-gå-att-kolla-någon-hemsida, så har jag faktiskt försökt ta tag i gitarrspelandet, men hittills är den enda skillnaden jag märker de fina röda fingertopparna jag får (;

Sen fyllde jag år igår också, men jag bör nog inte lägga några kommentarer om det.


Peppar för tunisien-resan om drygt en vecka! Ska bli riktigt skönt eftersom det typ inte varit fint väder en enda dag sen jag slutade jobba (y) Men nu ska jag ut på altanen och se hur lång tid det tar innan solen smiter!

Liinda