Back!

Hej bloggen, längesen sist! Jag har faktiskt inte dött, även om skolan begravt mig!


Jag har haft tre olika förkylningar sen jag kom hem från USA, så jag är ganska trött! Sedan har jag ett sjukt stort sjungbegär som inte blir tillfredsställt nu när jag varit sjuk, och det är inte bra! Blir inte mindre pepp på att sjunga när jag lyssnar på alla grymma klipp på youtube heller, tänkte att jag skulle prova att slänga upp ett sånt på bloggen också, så här kommer ett klipp på de två jag nyss upptäckt! Christina Grimmie heter tjejen, och är helt sjukt bra! Sam är också sjukt grym, även om jag tycker han är lite väl överdriven uttrycksmässigt.
Hade strömavbrott igår här hemma, så när jag bestämde mig för att läsa fick det bli en improviserad lampa!

Lampan består av en ficklampa till flexikopplet vi har till hundarna, som har kardborrband på baksidan. Sedan drog jag en hårsnodd runt lampan och satte fast fickisen på! Funkade asbra!
Jag har ett problem, eller egentligen många, men det är så att min mobil fått för sig att den ständigt måste vara uppkopplad till internet! Jag vet inte vad jag ska göra, för när man går in och ska stänga av nätverksanslutningen så är den inte uppkopplad, fast den är det! Helt sjukt, och jag vet inte om det är mobilen eller telia som har damp! Men den är ständigt uppkopplad, och det går inte att stänga av det! Så om någon vänlig själ har en lösning på mitt problem så vore jag hjärtligt tacksam!

Ska försöka att ha lite kortare uppehåll tills nästa gång!
Kastar upp ett klipp till när jag ändå håller på!


Btw, har ett till problem! Bloggen tar bort alla mellanrum mellan raderna, alltså inte jag som är inkompetent till att göra stycken! Fast jag kan ha kommit på lösningen nu, så vi får se hur det går!Liinda