Bilder!
Äpplet faller inte långt ifrån trädet...


Feels like I'm about to burst out the seams...

Liinda

-

Har äntligen fått mamma att förstå att vi borde ha en pudel! Dock håller jag med henne om att det inte är lämpligt just precis nu, får vänta tills våren och sommaren isf (: Gjorde ju misstaget att visa en black and tan pudel, och hon blev lite kär tror jag (; 
Rumänen fick träna slalom idag med, efter utebliven träning på sundsvalls bhk. Han är nöjd ändå (:
Dolly fick vara lös när vi gick runt elljusspåret idag (: Sssch!!
De ringde från kulturskolan tidigare idag och undrade om jag var upptagen på måndagar mellan ett och halv tre. Så typiskt att den enda tiden de har är precis under den enda historialektionen på hela veckan! Sökte till att få ta sånglektioner för två år sedan, och så måste jag tacka nej... Är väl bara att vänta och hoppas på att jag får en ny tid...
Kören börjar imorrn iaf :D Och innebandy-träning på tisdag! Ganska okej :D 
Mindre okej är väl att jag sparar allt plugg tills de absolut måste vara klart! Får se hur det går med att hinna med allt i veckan. Allt handlar om prioriteringar, eller hur var det? Jag har dock mina skäl.

Sova nu!

Liinda


!

Hoppas ni märkt att jag varit borta ett tag, eller har ni läst sista inlägget flera gånger?(;
Ska låta bli att dra massa ursäkter, har helt enkelt inte haft något intressant att skriva om bara. Fast det har jag inte nu heller!
Kameran har gått på höstlov, och eftersom vi fått egna skoldatorer så har mesta tiden spenderats framför den istället. 
Har börjat träna innebandy igen iaf! Och jag kan informera om att jag fortfarande har träningsvärk från i tisdags då jag tränade för första gången på över 1,5 år, haha.
Idag har vi städat ur garaget, som förut såg ut mer som ett överfyllt förråd än ett garage. Men nu får vi in både bil, moppe, snöslungare, gräsklippare och tre cyklar! (plus en massa saker som ska bort) Typ första gången på 20 år som det låter på mamma, haha.
Har också tränat lite med Casper idag. Dels har jag börjat träna "ut", både runt konor och bordsben. Tror han har fattat vad jag menar, även om han får lite väl bråttom och springer fram och nafsar på konan ibland ;) Sedan tog jag tag i "slalom"-träningen, och även där gick det lite bättre. Började med att han skulle in mellan två konor och att välja rätt sida på första, sedan satte jag dit fyra. Varannan gång sprang han förbi andra porten och in i tredje, men ska träna mer imorgon tror jag.
Åkte till stugan för att se hur det såg ut nu, eftersom Crille (morbror) tagit ner en av de stora tallarna som stått och tagit sjöutsikt. Så fick jag prova att övningsköra på väg för första gången, dock vägrade jag köra hemifrån, så jag startade ute vid e14 och körde grusvägen. Det gick bra, efter att jag misslyckats med att hitta dragläget två gånger när jag skulle starta.
Sen fick jag köra hem också, gick inte riktigt lika bra. Fick ett nervöst sammanbrott när vi nästan var hemma och klev ur bilen mitt i en korsning. Dock har jag provat det mesta nu, typ som grusväg, e14, korsning och rondell. 
Men nu ska jag inte plåga er med mer text, bra gjort om ni läst hit!


Seattle 30 okt-7 nov =D
Liinda