30 April

Varit ut och övningskört idag för första gången sen september! Gick faktiskt bättre än jag räknat med, då jag bara fick motorstopp 2 gånger av 20 typ x') Är nog bra att jag bestämt mig för att ta körkortet när jag kommer hem från USA och inte innan x') Mamma tvingade ut mig på en väg också, som tur var bilfri, där jag fick växla upp till 4'an... Gick väl bra, men att köra är inte problemet. Start och stopp som måste tränas på...
Liinda

Valparna 15 dagar

Bebis-tiken! Den här var hur nyfiken och kontaktsökande som helst och skulle upp i knät på mig hela tiden... Om syster ska ha någon av dem så tycker jag definitivt den här, men de är ju bara små än...

Förresten så skrev ju jag att det var två svarta tikar, och det var bara 1. Däremot var det två vita tikar, varav en är den på bilden ovanför (:
Valp trött... Notera också gäsparen i bakgrunden (;


Bestämde mig för att prova något nytt med kameran, och det här blev resultatet...
Kul att testa något nytt, men det var svårt!
För de som inte ser så är det här en hårborste...


Liinda

28 April, again...

Har startat en ny blogg, eller åtminstone tror jag det! Jag förstår faktiskt inte riktigt vad det är jag gör...x') 
Tanken var att jag skulle ha den bloggen när jag åker, men om inte blogg.se skärper sig snart så byter jag innan. Hur som helst tänker jag inte berätta adressen än, ska få ordning på den först!


Liinda

28 April

Var in och kollade min MyHighSchool-sida på EF i förrgår, och då hade den uppdaterats. Dock hoppades jag ju självklart att det skulle stå något om att de hittat en stat åt mig, eller nånting som skulle göra att resan inte känns så långt borta. Men det stod bara att de godkänt alla mina dokument den 14 Mars, så de har ju bara gått 1,5 månad sedan de godkände allt i Boston. Känns som en halv evighet däremot.

Tänkte jag skulle lägga upp en bildbomb nu, då jag sparat så länge! Och jag lovar, det är bara att ge kritik om jag skriver för mycket om något eller om ni vill att jag ska skriva om något speciellt!

Var ju och hämtade keyboarden i fredags som jag berättade sist, och den fungerar bra (: Tränar lite nu och då inför uppspelningen vi ska ha nästa fredag, men mamma tycker det blir så tjatigt när man spelar samma sak hela tiden, så jag tar det lite lugnt (;

Var förresten iväg och köpte ett kamerastativ idag!  Provade det förut, och det fungerade bra (: Blev förvånad när jag såg vad det kostade då jag hade räknat med mycket mer, men det är ju bara positivt! Jättelätt var det också!Är man en fegis så måste man ha skydd för öronen när det blåser...

Pirre skuttade en aning, och Elin också. Ner på marken ;)

Casperbus, som inte är lätt att få snygg på bild då han bara vickar på huvudet hela tiden!

Ett hav av vitsippor!<3

Min hund är sne.
Insåg också att jag har en tendens att fota bilder på henne framifrån när hon är opererad på magen. Kolla bara i headern (y)

Någon som var och tog ut sommaren i förtid! Man kunde tydligen ro igenom isen (som visserligen var borta två dagar senare).

8 valpar. Tre mörka, en vanlig och fyra vita. Två mörka tikar och en vit.Elin kom hem med två stora gräsklippare, och de hade inbyggd gödsling!
Tobbe passade också på att äta upp halva vår rabatt x')


Liinda

25 April

Blev ett litet uppehåll igen, men den här gången var det för att vi åkte till stugan i fredags och trodde internet skulle fungera, men så var inte fallet... Men nu är vi hemma igen!
Har varit så himla skönt väder i stugan hela helgen! Men imorgon skulle det regna...

Dolly beter sig som hon aldrig skulle ha gjort någon operation, så det är ju bra, eller inte kanske... Men bra att hon inte lider av det iaf!

Var till stallet idag för vi skulle titta på valparna, som förövrigt är 11 dagar nu och skriker/ylar/skäller hela tiden... Syster har planer på att köpa en av dem, men varken mamma eller jag vill ha en... Får ändå känslan av att det kommer sluta med att hon får med sig en valp hem...
Har själv storslagna planer på att köpa en tollar-valp på våren när jag kommer hem från USA, men skaffar hon en schäfervalp nu så lär det ju inte bli så, för vi har inte plats för fyra hundar och jag har ju knappast råd att flytta redan då!

Var förresten och hämtade keyboarden i fredags, och den fungerar bra. Nu återstår bara att göra plats för den nere, då den för tillfället står på vardagsrumsbordet!

Slänger upp alla bilder jag inte stoppat in i datorn än såsmåningom!


Liinda

20 April

Har fortfarande inte gjort några framsteg på kamerafronten kan jag ju säga! Kameran ligger fortfarande på köksbordet (y)

Ja Dollys operation idag gick bra iaf (: Vi lämnade hennen där imorse, och halv elva ville de att vi skulle komma och hämta henne eftersom hon var vaken och "grinade", antagligen innebär det att hon gnällde eller pep... Så det gick väldigt fort! De hade räknat med ungefär 4-5 timmar, istället tog det typ 2 (y) Så dagen har hon spenderat hos dagmatte och daghusse, och hon ska även vara där imorgon när mamma är på jobbet och jag i skolan (:

Bara en dag kvar tills påsklov nu!!


Liinda

18 April

Hm, blev en ofrivillig paus från bloggen känner jag, men det blir så när man har mycket att göra! Ingen ursäkt dock!

1.Följde med syster till stallet i söndags, men eftersom kameran av någon anledning inte kommit i närheten av datorn, så får bilderna komma upp vid något senare tillfälle (:

2.Fick brev av EF idag om att vi skulle komma på föberedelsmöte den 28 Maj, så om det är någon av de som läser som ska dit då så kanske vi ses (:

3. Dolly, vår äldsta hund, ska opereras nu på onsdag. Många tror nog att vi är dumma i huvudet som opererar en nästan 12-årig hund. Men vore hon allmänt gammal, trött och sliten så skulle man nog inte överväga det. Veterinären förstod inte själv hur hon kunde vara så oberörd av livmoderinflammationen, och det var väl delvis därför vi bestämde oss för att göra något åt det, för att hon inte mår dåligt överhuvudtaget. Sedan borde man ju vara rädd för sövningen på gamla hundar, men hon klarade ju en operation för ungefär ett år sedan galant, och den veterinären var fascinerad över hur fort hon återhämtade sig.
So, no need to get sentimental! Hon kommer bli bra (: Tur att vi märkte det i tid den här gången med (:
Ett stort plus till veterinären i Bosvedjan, helt överlägsen med Dolly!


Liinda

13 April


Tänkte det var dags för en vår-låt! Grym tjej juh!

Var ut i garaget och skulle kolla om moppen hade planer på att starta eller inte, med tanke på att den stått sedan september! Tro det eller ej, men den startade efter bara 3 försök! Älskar den alltså... Helt överlägset att slippa ta bussen till skolan på morgonen! Bryr mig inte om att det är jag och alla 96'or som åker moppe x')
Ska väl kolla luften i däcken i helgen eller något så är det nog bara att åka sen!


Liinda

Igår...

...fick jag veta bestämt att jag kommer ha sånglektioner 14.20 till 14:40 på måndagar! Happyface igen, eftersom jag inte haft några lektioner på grymt länge! Det som är mindre bra är att jag har rast 14:15 till 14:40, så då missar jag inte så mycket mer än att jag kanske blir lite sen till den lektionen som börjar 14:40 x) Nämnas bör ju att kulturskolan där jag ska vara bara ligger runt hörnet från skolan..x)

Tänkte att det var dags att bryta mitt rubrik-mönster förresten...(;


Liinda

11 April

Nu är jag iaf ganska nöjd med bloggens utseende... Kan dock förbättras i flera aspekter x) Skulle vilja att dropdownen hamnade mitt under flikarna istället för att bli snea, och vet inte riktigt hur man gör för att fixa det...

Vi "slutade" vid 13:20 idag, då vi skulle jobba hemma istället. Så jag åkte hem till hundarna och fotade sedan litegrann ute innan jag skulle bege mig till kören. Noteras bör ju att jag blir ganska less på att det inte går att ladda ner photoshop till min skoldator, så nu är inte bilderna redigerade mer än att jag tror jag beskar någon av dem...
När jag sedan sitter på rasten på kören så ringer ett okänt nummer till min mobil, och då var det min gamla körlärare och frågar ifall hon fick bli min nya sånglärare! Så nu kanske jag får sånglektioner ändå! Har haft uppehåll jättelänge då min nuvarande är sjukskriven... Nu får vi se om jag kan hitta någon passande tid som funkar för henne också...

Liinda

10 April

Syster har förresten kommit hem från skolresan till Polen nu! Hon hade haft det bra där nere, och jag tvivlar på att hon ångrar att hon åkte!

Hon får dessutom plus-poäng! Jag har sagt jättelänge att jag måste skaffa ett Capo till gitarren, och gissa vad hon kom hem med åt mig?! Ett Capo :D 

Håller på att leta keyboard nu, fast jag vill helst ha ett digitalpiano... Har mailat några på Blocket.se och frågat ifall det går att fixa med frakt, då jag inte har någon som är villig att skjutsa mig till göteborg för att köpa en keyboard/digitalpiano x') Får väl se ifall någon av dem på bocket är villiga att skicka!


Liinda

10 April

Har suttit hela dagen och lekt med designen på bloggen, så nu har jag äntligen blivit av med den fula sidmenyn. MEN om man kollar på dropdown-länkarna så hamnar texten typ under varann istället för att fylla ut hela raden, och jag har inte en blekaste aning om vad jag gjort för fel (y) Ungefär såhär. Jag vill att det ska stå "Februari 2011" och inte att 2011 ska hamna under...

Nu borde jag dock ta tag i allt pluggande, men motivationen är obefintlig (n)


Liinda

5 April

Ja nu är syster i Polen på en religionsresa med skolan, så den här veckan är det mamma och jag som ska ta hand om hästen! Elin kommer bli tokig när hon kommer hem och ingenting är där det ska vara i stallet x') Nej men det ska nog gå bra, och jag ska definitivt inte rida när hon är borta! Vore ju nästintill som självmordsförsök, eftersom Pirre är van vid typ 2 timmars hårdträning annars!

Förresten, jag sa ju att jag skulle vänta med att börja kolla på One Tree Hill tills påsklovet. Vill ni veta hur det går?!

Jag har funderat lite på ifall det börjar bli dags för mig att göra en ny header... Har haft den här i över ett år nu, så jag tycker det börjar bli dags för något nytt. Ge gärna tips på vad jag ska göra!!


Liinda