1 Augusti

Ringde till EF idag, och de kunde inte säga något om avresedatum än, så jag får snällt fortsätta vänta!

Jag kommer iaf gå på en skola som heter Woodrow Wilson High School. De har, precis som många andra skolor i USA, en Wildcat som maskot och har färgerna rött och vitt :). Jag kommer få ha skoluniform, något jag verkligen inte har något emot! Alltid kul med något annorlunda än Sverige.

Jag hade ju som sagt födelsedagskalas igår för att jag fyller 18 imorgon, men jag sitter vid mobilt bredband nu, så bilderna får vänta tills jag kommer hem!:)

Imorgon ska vi ut och äta middag vid Juniskär om allt går som planerat, ett fint ställe alldeles vid havet. På dagen ska mamma och jag åka hem till stan och försöka fixa med bankomatkort. Ska åka ut till ICA och fixa kort där, och åka ner till handelsbanken och se till att mamma får förlängt förmyndare över mitt konto när jag är borta. Kan vara skönt att hon kan kolla själv om jag får slut på pengar eller något...

Ha en fortsatt trevlig vecka!
Och till er som fortfarande inte fått placering, tappa inte hoppet! För 48 timmar sedan hade jag inget som helst hopp om att få en familj innan sista avresedatumet! Skolorna börjar säkert öppna nu, och i mitt fall var det skolan som var seg med papper.


Liinda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback