1

Såå... Idag har jag sagt hejdå till hundarna för sista gången på ett år... Min lilla-bebis Casper... Får säga åt mamma att jag vill skypa med honom när jag är i Dallas!
Har också sagt hejdå till syster, morbror och mormor... Även min gudmor kom förbi och sa hejdå. En dag med massa hejdån alltså!

Nu är allt nästan klarpackat, men jag känner mig allmänt förvirrad ändå av någon anledning! Imorgon runt lunch åker mamma och jag ner till hotellet vid Arlanda, så det här blir min sista natt i Sundsvall på ett tag framöver. Om två dygn befinner jag mig på planet till Texas, och borde nästan vara framme vid det här laget!

När vi svängde in på grusvägen mot stugan idag så satt det helt plötsligt en liten rävunge och tvättade sig mitt på vägen. Vi körde ju inte så fort, så vi stannade och knäppte kort på den där den satt på vägen.
När vi åkte från stugan fick vi upp en sten i fälgen på bilen så vi trodde att bilen gått sönder pga det fina skrapande ljudet den frambringade.
Sedan när vi åkte på E14 höll vi på köra på en räv (y) Jag överdriver inte när jag säger att vi förmodligen kammade rävens svans med framskärmen på bilen! Jäkla djur... 

Det här blir nog mitt sista inlägg från Sundsvall, men förhoppningsvis inte sista från Sverige!
Ha det!


Liinda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback