August 24th

Så idag var jag ju i skolan igen, och precis som det tidigare dagarna var jag tvungen att byta några ämnen, men nu jäklar är jag färdig, tänker inte byta någon fler gång nu x'). Isf om jag lyckas hitta Vocal Ensemble-läraren och fråga om jag får byta dit...(a). Men annars är jag klar!
Så nu har jag:
1st period: Choir
2nd Period: Yearbook
3rd Period: Spanish
4th Period: AP US History
5th Period: Astronomy
6th Period: Photojournalism
7th Period: AP English IV
8th Period: PE Athletics

Under PE-timmen har vi än så länge ingen lärare, så fram tills vi får en lärare kommer den timmen vara som Study Hall typ!
Så på min skola fungerar schemat så som att varje lektion är två periods, så de är typ 1,5 timme långa. Vi läser fyra ämnen per dag och har A- och B-dagar. Varannan fredag har vi A-dag och varannan B-dag, men måndag till torsdag är alltid likadana (Så måndag är alltid A och tisdag B osv.). Vi har skoluniformer, som de är ganska strikta med, så jag har för tillfället en rödrutig kjol och antingen skjorta eller typ tenniströja till (kanske inte kallas det, men ändå!). Skulle ha fått en grå kjol också, men de var slut, så jag får snällt vänta på den!

Jag gör framsteg med mina bilder från förra veckan! Nu är det iaf inlagda i datorn, så nu måste jag bara gå igenom allihopa, men de är ett steg närmare publicering iaf!

Nu ska jag gå och fixa i ordning allt inför imorgon, så jag ber om ursäkt för att jag aldrig kan lyckas få upp bilderna på bloggen!!
Imorgon när jag kommer hem måste jag göra min historia-läxa, men min lärare var snäll och sa att jag bara behöver göra i 30 min oavsett hur långt jag har kommit, eftersom mina betyg ändå inte kommer kunna tillgodoräknas i Sverige! Så jag behöver typ bara hänga med på lektionerna och ta anteckningar, vilket verkar vara lätt som en plätt!

Var till kyrkan idag också! De har typ en ungdomsgrupp där som jag kommer få vara med i, där de typ håller på med massa aktiviteter och har kul typ! Så det verkar bra (:.

Har fått låna Dallas gamla iPhone, och hans mamma fixade så jag fick vara med i deras familje-abonnemang. Så nu har jag nytt nummer, gratis sms inom USA, så om någon av er i USA har lust att skriva hej någon gång, så kommer jag ju svara!:) Har inte vågat använda min mobil innan jag visste vad som ingick eller inte, hade kunnat bli dyrt då!
Mitt nummer är: 325-513-3737

Hörs kanske imorgon! På fredag ska vi till Sarahs kompis och äta, och på lördag ska vi träffa min RC vid lunch eller så, och på kvällen ska vi eventuellt på bio. Har fullt upp, så jag hinner inte riktigt förstå vad fort tiden går!
Jag hade förresten förväntat mig att min spanska-klass skulle vara fylld med freshmen, men det är typ bara Juniors och Sophomores där!


Liinda

Kommentarer
Postat av: Beatrice - utbytesstudent i Nevada 11/12

Åh vad bra du verkar ha det! :D

Ja min skola är rätt stor, 3000 elever. AAh. Matsalen är jag nervös för, men hoppas att min mexikanska utbytesstudent till värdbror redan är där, så vi kan äta tillsammans. Det borde lösa sig, somehow. Så jag är typ nervös, fast glad. :D

Haha ja men det förstår jag, men det verkar ju trevligt ändå att folk kan känna igen lite så! :)Och nja, presentation är jag.. lite kluven till. Jag vill ju att några trevliga som kan tänka sig att bli vän med mig ska upptäcka mig liksom (är mycket medveten om att jag ska anstränga mig för det själv också, såklart), men det kan bli pinsamt också. :DFår väl se hur det blir. :) Men du verkar ju verkligen ha kommit igång med allt rätt snabbt, så det bådar ju gott. :) Du får ha det så bra tills vi hörs igen!:D

2011-08-25 @ 09:46:06
URL: http://exchangestudeent.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback