January 27th


Mamma stod för nybakta bullar i måndags när hon var ledig, vilket hon nästan inte var då hon fick leka chaufför hela dagen. Först fick jag skjuts till skolan, men då dök inte vår lärare upp, och det var tydligen bara den enda lektionen vi skulle ha haft så då kom hon tillbaka och hämtade mig. Hade också sånglektion vid halv ett, och det gick bättre än det brukar göra, även om sångläraren verkar tycka att det är väldigt kul att ge mig alldeles för svåra låtar...
Förresten slog det mig just att "nybakta" med största sannolikhet inte är ett ord, men den som tänker leka ordpolis behöver ju inte göra det isf!
För två dagar sedan kom de och hyvlade vår gata för första gången på hela vintern. Vägen har varit mer eller mindre enfilig och knappt framkomlig. Men nu kan man till och med se trottoaren, och man kan mötas på vägen (y)
Imorgon ska vi ha dansprov på idrotten, och jag kom på förra veckan att det faktiskt är kul att dansa! Vi fick lära oss vals, foxtrot, bugg och polka. Vals och foxtrot var roligast, men det beror nog mycket på vem man dansar med också. Normalt sett skulle jag nog gilla bugg mer, men när danspartnern inte har någon taktkänsla så blir det inte så lätt att dansa. Förövrigt har jag insett att taktkänsla till musik tydligen inte påverkas av det faktum att man är bra på att spela instrument. Vissa som anses vara musikaliska när det gäller trummor, gitarr och piano kan verkligen inte dansa. Medan andra förvånar genom att vara jättebra. Fick just känslan av att det låter som jag tror jag hållit på med det här länge och inte en lektion, men skitsamma!


Liinda

19 January

Har äntligen fixat ett program så jag kan fixa alla gamla bilder, så nu kommer jag slänga upp några bilder från jul och nyår (samt några lite nyare bilder).Gissa vad som gömmer sig där under!Pirres stall (:

Liinda

Let it snow! Let it snow! Let it snow!Det snöar. Om någon lyckats missa det!
Ja vad har jag gjort det här lovet då? Jo, skottat! Ungefär fyra gånger per dag känns det som! Sen plogar de vår gata en gång i månaden med en traktor, så vägen är ungefär hälften så bred. 

Jag förstår verkligen inte hur det är möjligt att Sundsvalls kommun kan göra slut på snöplognings-budgeten år efter år!! Lär de sig inget?! Men det är väl viktigare att politikerna har höga löner.


Liinda