Placering!!!=DDD

En kvart innan gästerna kom till mitt födelsedagskalas gick jag in på mobilen och kollade mailen, vad tror ni stog där?:D
"Howdy from Texas!" =D Jag ska till Dallas i Texas, till ett par på 29 och 29 år :D De har en liten Beagle som heter Beckley! Paret heter May i efternamn, och min värdmamma heter Sarah och min värdpappa Dallas (y).

Eftersom jag fick veta det via mail av dem själva så vet jag ju inte riktigt när jag åker än, men förhoppningsvis blir det nästa vecka :D

Jag kommer förmodligen få följa med dem till New Mexico när jag kommer dit!


Liinda

Bortskämd

Nu är jag officiellt bortskämd, men det faktum att jag inser det är väl iaf positivt?!

Idag åkte vi till Birsta en snabbis, för jag skulle köpa ett datorfodral, hörlurar, adapter och cd-skivor bland annat. Jag ger mamma mitt bankomatkort när vi åker, men tror du att hon använder det? Nej... 

Så ikväll har jag fått ett jättefint datorfodral, fallit för trycket och köpt mig (fått) koss-hörlurar (är asnöjd med dem hittills!), fått en adapter som fungerar på datorsladden och fått cd-skivor jag ska säkerhetskopiera bilder på under året! Sedan var vi ju också till min Gudmormor (om man kan säga så), för min gudfar fyller år imorgon, och då fick jag pengar av henne till USA också! 

Jag är iaf grymt tacksam över allt!

Jag hoppas sååååå himla mycket på att EF ringer mig imorgon, och om de inte gör det så hoppas jag på måndag!!

Btw, fyller 18 om 5 dagar (2 augusti)!


Liinda

27 Juli igen!

Tänkte bara att jag skulle tipsa lite om några grejer jag ska ha med mig!

Den här sidan har adaptrar som man kan använda till de smala kontakterna, typ hårtork och plattänger osv. Jag skickade efter de på söndagen och hade de i brevlådan på tisdag :).

De fungerar inte på jordade kontakter, som till datorn exempelvis, så jag tänkte köpa en sådan här, men jag insåg att jag kommer använda fler grejer än datorn som har jordade kontakter, så jag hittade den här, och de kommer fungera till alla sladdar jag har.

Jag hoppas på att EF ringer innan helgen, så jag för en gångs skull kan säga att jag vet vart jag ska och när jag ska åka på mitt födelsedagskalas på söndag!


Liinda

27 Juli

Johanna från EF ringde just och berättade att jag inte kommer åka på mitt preliminära datum, vilket jag redan listat ut, men hon berättade också att jag med största sannolikhet kommer åka 9-11 augusti, då det tydligen var en placering påväg!:D Hyfsat deprimerad jag kommer bli om de backar ur nu x')


Liinda

26 Juli

Idag har jag och mamma varit till Birsta City och köpt en till resväska. Vi insåg att jag aldrig kommer få ner all packning i en väska, och om jag skulle lyckas med det så kan mamma ta den nya väskan om hon åker över och hälsar på mig. Det blev en likadan som den rosa väskan, fast en svart istället :). De rosa var slut... Köpte ett rosa spännband till väskan istället :).

Imorgon ska jag ner till stan på intervju. En av sundsvalls tidningar, Dagbladet, ringde mig idag, och dum som jag är så gick jag med på att gå på en intervju om att jag fyller 18 om en vecka!


Liinda

24 Juli

Idag fyller min äldsta hund 12 år, dock har hon missuppfattat det hela och tror hon fyller 4 år eller så (y). Kommer bli jobbigt att lämna henne när jag åker, då hon kommer vara 13 när jag kommer hem och sannolikheten att hon finns kvar då kanske inte är så stor...

Om man bortser från det så vill jag verkligen ha en värdfamilj nu! Jag orkar verkligen inte vänta längre! Det preliminära datumet jag fick jag 2-4 augusti, så det är ju inte så troligt att jag kommer då åka då... 
Bästaste Jessica åker om två dagar, men beger sig till stockholm redan imorgon, så jag träffade henne för sista gången på ett år igår...

Eftersom det här redan blivit ett deprimerat inlägg så kan jag ju skriva att det är så sjukt ofattbart det som hände i Norge...


Liinda

20 Juli

Ja som jag sa så skulle jag ju presentera mig själv lite kort här (:

Jag bor då i Sundsvall, 40 mil norr om Stockholm, med min mamma och våra två hundar Casper och Dolly. I mitten av juni blev jag klar med mitt andra år i gymnasiet, där jag går en tvåspråkig linje vi kallar SPin (Samhällsprogrammet med inriktning internationellt), där vi läser vårt programs ämnen på engelska.
Nu någon gång snart (hoppas jag!) så åker jag iväg till USA för att plugga ett år på High School. Vart jag hamnar har jag fortfarande ingen aning om.

På fritiden roar jag mig med att sjunga, fota, träna med hunden eller vara med kompisar. Musiken är mitt största intresse för tillfället, då jag under skolåret sjunger både i kör och tar sånglektioner.

Om det är något annat ni vill veta så är det bara att fråga!


Liinda

18 Juli

Här i Sundsvall regnar det som vanligt! Var ju hyfsat väder igår iaf, så jag ska inte klaga (;

Jag undrar bara ifall ni skulle tycka att det vore en bra idé att jag gjorde ett inlägg där jag presenterar mig själv lite kort? Vet att det är många nya på bloggen, så det kanske vore lättare än att sitta och läsa igenom en massa inlägg?:)


Liinda

Födelsedagsfirande

I lördags for ju mamma och jag som sagt till Huljen, som förresten ligger 3 mil härifrån, inte 5! Jag har verkligen noll koll på de ställen som ligger runt omkring Sundsvall!
I Huljen var vi på en trubadurkväll och träffade Annikas (mammas kompis) Springer Spanielar, Jack och Victor.
Kan ju säga att det var typ 30 människor på 40+ som fått i sig på tok för mycket alkohol! De försökte också para ihop mig med någon kille som höll på bygga hus, haha! Jag skyllde på att jag skulle till USA (y). En svägerska till en av mammas gamla arbetskamrater stukade typ både foten och knät också, typ så det går om man tror att man kan bugga efter x-antal glas med vin!

Idag åkte vi 3 mil åt andra hållet för att fira Jessica! Dagen resulterade i hyfsat många bilder, båt-åk, massa kakätande och diverse annat!


Av mig fick hon bl.a. det här fotoalbumet (:


Fast gladast blev nog Martin över sina skraplotter som han fick av sina morföräldrar!


Pengar uppskattas alltid! Speciellt om man snart åker till USA!


Oskar (Jessicas kille), Jessica, Mamma, Maria (Jessicas mamma) och Christina (Marias kompis).


Ebba, Elias och Jessica som tittar på grodyngel (:
Mamma, Maria, Carsten (Jessicas morfar), Janet (J's Farmor), Thomas (Pappa till Ebba och Elias, kompis till J's Familj), Seth (eller Set, J's farfar) och Britt-Inger (J's mormor).


Ellen fick väldigt snygg frisyr under båtåkandet (;


Fredrik (J's morbror) och Martin (J's lillebror) bakom ratten, eller vad det nu kan kallas i en båt (;
Jessica i båten (: Ångrar att jag inte vände kameran vågrätt på den här bilden!
Jessica och Oskar i blåsten!


Har eventuellt hittat en som är intresserad av kissen nu (:

Blev en kraftig bildbomb nu alltså!!


Liinda

15 Juli

Nu är jag tillbaka igen, som ni kanske insett vid det här laget!

Börjar kännas så jäkla sjukt att det finns de som åker iväg på sitt utbytesår redan imorgon, medan jag fortfarande inte fått någon värdfamilj eller har någon aning om vilken stat jag ska till. Ibland känns det till och med nästan som att jag aldrig kommer få åka. Naturligtvis vet jag ju att jag kommer få göra det, med det känns så himla långt borta.

Idag var mamma och jag och köpte en ny dator som jag ska ha med mig till USA. Min gamla dator kraschade lämpligt nog för någon dag sedan, och sedan snubblade jag (inte fysiskt!) typ över en dator på mediamarkt idag, så det blev den :). Ska köpa ett fodral till den också, så jag kan ha den i handbagaget.

Under den tiden jag varit frånvarande på bloggen har vi också hunnit med att ofrivilligt bli med kattunge. Tilläggas bör ju också att jag inte tål katter (y). Det är Ozzy, den katten syster skaffade för ett tag sedan. Han är väldigt gosig, kurrar bara man tittar på honom och han fungerar jättebra med våra hundar (som för två veckor sedan hellre åt katter än lekte med dem!). Försöker göra oss av med honom, pga min allergi, men det går inte så bra...

Imorgon bär det av till Huljen, som ligger typ 5-6 mil härifrån tror jag, för att hälsa på en kompis till mamma. Kommer nog bli kul, även om det ligger mitt ute i skogen (y). På söndag blir det födelsedagsfirande, då Jessica fyller 18 år! Försöker att förstå att hon beger sig till USA nästa tisdag, och att jag kanske inte kommer träffa henne på ett helt år, men det går inte!

Insåg idag att det bara är drygt 2 veckor kvar tills jag själv fyller 18! Haha, om ni undrar så är jag inte alltid den vassaste kniven i lådan (y). 

Nu ska jag försöka ladda ner ett photoshop till den här datorn, och hoppas på att det går. Hörs!


Liinda

5 Juli

Tar en paus från bloggen nu ett tag på grund av olika anledningar... Uppdaterar om det händer något på USA-fronten, och självklart när jag kommer till USA.


Liinda