11 Juni

Gud vad varmt det har varit här i Sundsvall idag! Man har typ inte vetat vart man ska ta vägen! Inte för att jag klagar eller så, skönt att det är sommar under tiden jag är hemma juh (:

Elin kom förbi med Olivia en stund idag, så mamma och jag var hundvakt medan Elin var i stallet (: Hon var väldigt trygg Olivia, inte gnällig alls, så det var bra (:

Jag har ju funderat på att skaffa en valp själv när jag kommer hem från USA, men jag insåg idag att så länge jag har Casper kvar (5-åriga hanen vi adopterade från Rumänien 2007) så kommer jag inte kunna skaffa någon valp... Han blir väldigt svartsjuk eftersom han varit vår bebis och har fått all uppmärksamhet tidigare.
Vi var jourhem åt en annan rumän för något år sedan som behövde en operation och han var ganska krävande, så under det året han bodde hos oss blev Casper väldigt deprimerad... Jag såg de tendenserna idag när Olivia var här, för jag sprang runt hela tiden och såg till att hon inte åt i sig något eller tuggade sönder något och så... 

Hade kunnat lägga upp bilder på Olivia om jag haft batteri i kameran, men det får bli imorgon istället :)


Liinda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback