Ullared och Am. Ambassaden!

Nu har vi kommit hem från vår lilla mini-semester!
Köpte massvis med bra saker på Gekås i Ullared. Bl.a. köpte jag vacuum-påsar att packa kläder i, adresslappar, ny ryggsäck, fotoalbum, minneskort, presenter till den för tillfället okända värdfamiljen, liten kameraväska och massvis med fler saker! Naturligtvis hamnade nästan allting i USA-högen när jag började sortera påsarna, förutom kläderna (y). Det enda jag inte hittade var resväska, då de väskorna som fanns där inte hade TSA-lås, och det gick inte att sätta på vanliga TSA-lås heller... Men jag får fortsätta leta (:

Var också till Ambassaden idag, och det gick bra. Kan ju dock tipsa om att det tar jäkligt lång tid. Jag stog 2,5 timme i kö för att komma in på ambassaden, och sedan tog det kanske 1,5 timme väl inne i väntrummet. Kom dit vid 10:05 och var klar vid 14:20, och då hade jag tid 10:30...
I första luckan jag kom till pratade de svenska, så där var det ju inga problem alls. I andra luckan pratade de engelska, men det var väldigt lätt att förstå vad de sa (: 

Nu ska jag sätta mig och leta reda på en resväska, sedan ska jag sova! Efter att ha åkt bil 170 mil på två dagar så är jag ganska trött (y).


Liinda

Kommentarer
Postat av: Caroline mamma till Juni

Tack :D Vad bra att du hittade massa saker på Ullared! Jag ska faktiskt dit på tisdag, men vi har ju bara 7 mil eller nåt sånt :)

2011-06-16 @ 09:21:12
URL: http://juniochjag.blogg.se/
Postat av: evert

ja det blev den svarta :)

gud va skönt att du typ är klar med visumet nu, herregud.. jag har inte ens börjat och jag fattar ingenting...

2011-06-17 @ 18:00:19
URL: http://evertsusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback