11 Maj

Har lite mixed emotions när det gäller min historia-uppsats om sjuksjöterskor under WW2. Skickade precis in den, och jag får alltid värsta ångesten innan, och har fortfarande... Men aja, kände att jag inte orkade skriva mer!
Tänkte på en sak igår: det är egentligen ganska sinnessjukt att vi just suttit och skrivit historia-uppsatser på engelska, som är på typ nästan 10 sidor för många av oss. Många andra i vår ålder klarar knappt av att skriva en A4-sida på engelska, men jag tycker inte ens att det är det minsta jobbigt att skriva på engelska! Jag kan däremot få problem när vi helt plötsligt måste skriva på svenska x') Fasar inför svenska-nationella i trean alltså, för då har jag ju varit i USA ett helt år innan.... På vår linje har de gjort så att vi läser svenska C i tvåan och svenska B i trean, då B-kursen ju är mycket större. Bara skönt att vi slipper B-kursen i år!

Mitt bloggande kommer nog ta en liten paus framöver.
* Nationella i engelska imorgon
* Musikprov på fredag
* Religions-uppsats på tisdag
* Opponering på historia-uppsatserna på onsdag
* Nationella i MaC fredag
* Redovisning om författare i engelska tisdag
De som vi fortfarande inte fått datum för:
* Ännu en uppsats i religion till v22
* Prov på/Uppsats om kalla kriget i historia
* Förmodligen nånting i samhälle då vi inte haft en samhällslektion på över 9 veckor, och alltså inte har gjort         nånting öht i Samhälle B....
* Lär ha nånting mer i franska innan vi slutar också
* Kommer ha något slags prov i geografi A om stads-uppbyggnad typ.
* Idrottsuppsats

Så jaa, vi ses väl till sommaren ungefär...

Har förövrigt fått tid på ambassaden den 15 juni, så den 13 åker mamma och jag ner till Ullared och bor en natt på hotell, sedan åker vi upp till stockholm den 14 och kommer sova en natt där med!


Liinda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback