Avresemöte i Stockholm!

Ja igår, tidigt på morgonen, åkte mamma och jag ner till Stockholm för att gå på det obligatoriska avresemötet med EF. Mötet höll på i fyra timmar, men jag som hade räknat med att det skulle vara übertråkigt tyckte faktiskt att det var ganska intressant. 
I Stockholm var det ju Marathon igår, så halva stan var typ avstängd. Vi var lite nervösa över hur vi skulle lyckas ta oss till mötet, men det gick faktiskt asbra! Strax innan tio var vi framme, så då hade vi en stund på oss att shoppa innan mötet. Dock lyckades jag få skavsår innan vi ens tagit oss in till centrum, så jag fick köpa nya skor det första jag gjorde typ!
När vi sedan skulle ut ur stan så kom ett galet demonstrationståg mot polisbrutalitet mitt på gatan vi skulle köra på, så då fick vi vända! Vi lyckades ta oss till E4 iaf, tro det eller ej!
Vi stannade sedan till vid Kista Galleria, och där blev det lite shopping iaf (:

Resans höjdpunkt var ändå när GPS'en missat att en väg byggts om, och började med "Gör en U-sväng om 300m", "Gör en U-sväng om 200m", sedan "Gör en U-sväng!". Jag höll seriöst på dö x') Tilläggas bör ju att vi för tillfället körde i ganska hög hastighet på motorvägen (y)

Nu ska jag försöka tvinga mig själv att börja med religionsuppgiften som ska vara klar på tisdag...
Det positiva: Jag har redan fyra klara betyg
Det negativa, väldigt negativa: Vi kommer måsta gå i skolan ända tills 11 på skolavslutningsdagen, vilket resulterade i att vår väldigt vänliga religionslärare ger oss en muntlig diskussionsuppgift som vi ska ha vid halv nio!!!!-.-


Liinda

Kommentarer
Postat av: evert

nej tyvärr ingen familj, bara regionsgrej att jag vet liksom :)

2011-05-29 @ 20:25:48
URL: http://evertsusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback