November 17th

Jag får definitivt underkänt i bloggning iaf!

Har inte hänt så mycket sedan jag uppdaterade sist vad jag kan komma på, men jag antar att ni i Sverige inte tycker samma sak då min vardag är mer främmande för er än vad den är för mig.
Men det går fortfarande bra i skolan iaf, om inte något segt att skaffa kompisar då de är så annorlunda här. Fokuserar typ på att skvallra och snacka skit om andra och jag känner inte riktigt att jag vill bli indragen i en massa High School-drama. Men det har inte gått så lång tid än, och jag är nöjd så länge jag har folk att prata med i skolan och någon att sitta med på lunchen, och det har jag.

Men sedan jag uppdaterade sist har Anastasia fyllt 5 år, så i söndags var det fullt med folk här hela dagen, och Ana fick massvis med presenter, så hon var nöjd!
På lördagen åkte vi till Nelly och Jesse, för det skulle vara någon boxnings-match som Alex och Manuel skulle dit och se. Var jättemycket folk där, och bland annat kom Larry och Mathias dit, så då fick jag träffa dem igen. Kvällen var rätt trevlig, men jag är inte direkt intresserad av boxning om man uttrycker det så, men gjorde iaf något :).
Det har också varit Halloween, vilket definitivt var en upplevelse. Det är mycket större här än det är hemma, och under den timmen vi spenderade hos Alex's mamma kom det ungefär 500 ungar dit och trick or treatade. Helt sjukt!


Nu är jag sjuk, igen. Men håller iaf på bli frisk nu, och jag hoppas verkligen att jag blir bättre innan jag ska åka till Arizona nästa vecka! Ser verkligen fram emot det!
Sedan är det bara tre veckor kvar i skolan innan jullovet :). Det här året går så sjukt fort...

Hittade en till bild från Homecoming-dansen som jag snodde.Detta var efter jag tagit av mig mina högklackade skor, vilket förklarar delvis varför jag ser så kort ut. Det och att både Mathias och den tyska utbytesstudenten Martin är långa båda två, och att jag som vanligt står som jag blivit upphängd och nersläppt!

På måndag bär det av till Arizona, och jag blir kvar där till fredag! Det kommer blir kul!:) Uppdaterar med en massa bilder när jag kommer hem igen!


Liinda