September 30th

Så allt gick bra igår på skolan. Jag följde mitt nya schema, så jag var i kören för första gången :). Det kommer nog bli kul, de verkar bra =). Verkligen älskar min Yearbook-class, typ den enda lektionen jag har där de som är där är i typ samma ålder som mig x'). Kanske inte riktigt, men de är jättetrevliga där! Äter lunch med några ur den klassen, och efter lunchen skickade läraren tillbaka mig och en annan tjej för att köpa glass (y). De har det mesta på den där skolan har jag insett...
Under min Journalism-class så frågade jag läraren om de kommer hålla på med photography, och hon sa nej. Så hon tyckte jag skulle gå till counselorn och fixa schemat, så jag gjorde det, och försökte även byta bort min astronomy-class, men det fick jag inte... Bytte Journalism mot Study Aide, som är typ som study hall, där man typ gör läxor :). De två killarna som var där var jättetrevliga, så det blir nog asbra :). De var båda seniors, men de var yngre än mig. Ändå placerar de mig med juniors, som är två år yngre än mig... Knäppa Texas-regler!

Idag blev det ingen skola för min del, vaknade och kunde inte prata pga min dumma förkylning, så Manuel tyckte jag skulle stanna hemma och vila... Så idag har jag gjort ingenting, läst, gjort läxor, lyssnat på musik, skypat (vilket inte hjälpte min hals) och levt på mediciner typ. Nu har min röst rumsarrest tills imorgon, så jag får inte prata mer idag...(y)
Blev alltså ingen Football för min del ikväll... Men det kommer fler matcher, så :).


Liinda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback