Värdfamiljsbyte

Min frånvaro från bloggen har inte berott på att jag inte haft något att skriva om, utan för att jag inte kunnat skriva något då min förra värdfamilj läste min blogg.
Jag har alltså flyttat till en tillfällig värdfamilj strax utanför Dallas och bor nu tillsammans med en annan svensk utbytesstudent. Värdfamiljen är jättetrevlig, och jag känner mig redan mer välkommen här än jag någonsin varit hos Dallas och Sarah. 
Jag valde att flytta därifrån då jag verkligen inte trivdes där, kände mig inte alls välkommen där och de verkade inte intresserade av att ha en utbytesstudent.
Värdmamman hade också problem med sitt öga, så hon var nästan blind på ena ögat, och det berättade de inte om förrän jag kom dit. Dessutom klagade de ofta på att de inte hade tillräckligt med pengar för att köpa nya kläder, så jag kände att jag inte ville bo där under ett helt år, då jag inte trivdes där. De berättade också igår, alldeles innan jag åkte, att de hade hoppats på att jag skulle bli religiös under mitt år där hos dem, och min värdpappa sa hela kvällen att Jesus förlät mig osv.. Jag tyckte bara att det kändes så himla obekvämt där. Följde med till kyrkan, och eftersom jag inte tror på varken Gud eller Jesus själv, så tyckte jag bara att det var irriterande att sitta och lyssna på hur jag var en dålig människa då jag inte följde Jesus. De sa det ju inte direkt till mig, men det var vad de pratade om på lektionerna, så jag tyckte inte att det var så kul. 
Jag har ju liksom inte något emot att följa med till kyrkan, eller bo hos en familj som är religiös, men jag vill helst inte sitta i en timme och lyssna på vilken dålig människa jag är.

Jag trivs iaf jättebra här i min tillfälliga värdfamilj, och jag kände mig mer välkommen på den 30 min långa bilfärden från Dallas, än jag någonsin varit i den andra familjen.

Har en familj i Pennsylvania som jag jättegärna skulle vilja flytta till, men EF vill att jag ska vara kvar i Texas, och säger att det bara finns en jätteliten chans att jag får flytta upp dit till den familjen, men jag ska fortsätta kämpa för det...

Har ingen skola idag, då det inte gick att lösa med skjuts hem från skolan, så jag är ensam i huset idag. Den andra utbytesstudenten, som förövrigt heter Mathias, slutar skolan vid 3, så han lär ju komma hem om någon timme. Men nu ska jag gå ner till poolen och sätta mig ute en stund, är ju inte över 100 fahrenheit här längre, så jag måste ju passa på (;.

Jag mår mycket bättre nu iaf, och lär därför börja uppdatera mer, så vi hörs!

Liinda

Kommentarer
Postat av: Maria

Härligt att höra att det känns bättre nu. Jag är så imponerad av det du gör!!!Kram Maria

2011-09-07 @ 22:22:09
URL: http://maria-hastliv.blogspot. com
Postat av: Jessica i Colorado

Du är bäst <3

2011-09-08 @ 00:44:31
URL: http://storpudeln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback