Idag är jag 19 år och 3 dag, gud så gammal jag känner mig... eller nåt!
Min födelsedag firades med jobb, extrem trötthet och valpkurs med Freja. Men det gick ingen brist på mig då vi firade min födelsedag igår istället. 
Valpkursen gick väldigt bra. Vi fick beröm för fritt följ, vilket vi också tränat mycket på, så det kändes kul. Sedan skulle vi träna "ligg" med dem, vilket inte gick överhuvudtaget. Freja tycker det är mer givande att gräva på min hand än att lägga sig ner för att få godisen. Men vi fick tips att instruktören om att hon fick lägga sig ner på golvet för att hennes hund skulle lära sig ligg, vilket fungerade även på Freja. På fredagen kunde Freja ligg på kommando, och nu tycker hon det är jätteroligt att ligga och verkligen slänger sig platt ner på golvet när jag säger ligg.

I onsdags bytte jag från Gillebergets vårdcentral till en privat vårdcentral i Sidsjön. På torsdag ringde de om bokning av tid, och då fanns det ledig tid redan på fredagen! Så jag var dit på fredagen, och efter 3 år av magproblem har jag nu fått reda på att jag har en kronisk tarmsjukdom som kallas IBS. Läkaren berättade också att jag har både dåligt blodvärde och järnvärde, vilket jag inte blivit informerad om tidigare. Bytet till privat vårdcentral är nog ett av de bästa valen jag någonsin gjort. Nu har jag fått medicin mot IBS, och jag känner redan att det är bättre. Känns så surt att jag gått i 3 år utan att veta vad som är fel. Tog hjälp av en homeopat för 2 år sedan, och har sedan dess ätit medicin mot gallan, då jag inte fick någon hjälp från vårdcentralen. 
Det känns skönt att veta vad det är, även om jag hoppats på att det vore något som inte är kroniskt.

Nu börjar sista veckan av fyra på jobbet! Dags att sova!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback