Hawai'i <3

Aloha!
Idag är det två veckor sedan jag åkte från Dallas, Texas till Castle Rock, Colorado för att hälsa på bästaste Jessica!
På fredagen åkte vi till Park Meadows Mall och shoppade, mest jag som stod för shoppandet dock.
På lördagen klev vi upp tidigt för att bege oss till flygplatsen och sedan Hawai'i, med 4 (!) timmars mellanlandning i Seattle...
Vi kom fram till Hawaii och Kaneohe, Oahu som de sista anländande, och var inte klara för att sova förrän klockan 2 på natten, vilket alltså är klockan 5 i Colorado och 6 på morgonen i Texas, så vi var tröööötta!


Jessicas lilla Charlee i Castle rock


De sparade liiite snö för min skull iaf!


Första dagen på Hawaii åkte vi till Flea Market, och senare till stranden


Första stranden vi var till, tyvärr blev det dock molnigt efter ett tag...


Andra dagen gick vi på vandring vid Diamond Head, och detta var lite av den vackra utsikten längst uppe <3
Det är Waikiki och Waikiki beach!


Efter vandrandet åkte vi KatamaranEfter katamaranturen surfade vi i Waikiki med 12 andra utbytesstudenter. Så sjukt kul och vi är alla stolta över att vi lyckades ställa oss upp!


Dag tre åkte vi till Doles ananas-plantage!
Vi köpte ananasglass som var sjukt god där....


Efter ananasen åkte vi till North shore och såg gigantiska havssköldpaddor!


North Shore!
Efter det åkte vi till Waimea Bay, och där var det helt underbara vågor! Tror vi allihopa spenderade nästan 2 timmar i vågorna och blev omkringspolade, och upp på stranden så man hade sand överallt, utan överdrift. Framförallt sand i håret!!


Dag 4 åkte vi till Pearl Harbor och spenderade förmiddagen där


Eftermiddagen och kvällen spenderade på the Polynesian Culture Center

Dag 5 åkte vi till Hanauma Bay och snorklade, och där lyckades jag och Jessica simma med en havssköldpadda och se massvis med skumma fiskar.
Efter snorklingen åkte vi in till Waikiki och solade och badade, och vid fyra åkte jag och 11 andra till Honolulu för Parasailing. Var sjukt häftigt att vara så högt upp i luften, och det var så oerhört tyst och lugnt där uppe. Nere i båten däremot var jag livrädd. Var ganska blåsigt den dagen, så vågorna var gigantiska, och jag har aldrig riktigt varit ut med båt på havet, så jag var livrädd för att båten skulle välta där ute!


Jag och norska Elise uppe i luften påväg ner!


6e och sista dagen gick vi på ännu en promenad


Efter vandringen åkte vi till Waimanalo Beach och spenderade resten av dagen där innan det var dags att bege sig till flygplatsen....


Colorado-gruppen som adopterade mig under veckan! Jag var den enda från Texas!

Jag är så sjukt glad att jag fick chansen att åka, för det var en helt obeskrivlig upplevelse. Dagarna var väldigt intensiva med mycket att uppleva. Frukost serverades mellan 6:15 och 7 varje morgon och hemma var vi inte förrän 11-12 på kvällarna, och då skulle alla duscha med!
Stället vi bodde på hade definitivt kunnat vara bättre... Rummen hade nog inte städats på 10 år, med spindelväv och liknande överallt. Dessutom var vi typ 30 tjejer som delade på 2 duschar, 2 toaletter och 2 handfat. Det var KAOS på morgon och kväll när alla skulle in dit.

På lördag kom vi fram till Colorado igen, efter att Jessicas plan blivit försenat (jag åkte med ett 2 timmar tidigare plan). Och den dagen gjorde vi inte så mycket mer än slappade, och sedan gick vi och lade oss 18:30 för vi var så trötta. Vaknade 15 timmar senare, lite mer utvilade än innan, och gick sedan på en 2 timmars promenad innan det var dags för mig att åka hem till Texas.


Jessica och Charlee <3


Liinda

Kommentarer
Postat av: Louise

Åh vad fint!! Du verkar ha haft det superhärligt! Vi måste se till att skypa snart! :D

2012-02-03 @ 07:28:58
URL: http://louisegranlund.blogg.se/
Postat av: Maria Kanon

Jättefina kort! Ni verkar ha haft det helt underbart :)

2012-02-04 @ 11:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback