UIL- Solo & Ensemble

Idag var det bara att glatt kliva upp 5:30 för att göra sig klar för sång-tävling! I några veckor har vi nu tränat på en Accapella-låt i min ensemble, och nu idag var det tävling för båda Varsity-körerna i UIL (University Interscholastic League) där vi antingen fick välja att sjunga i grupp, sjunga solo eller både och. Så imorse skulle vi alla träffas på skolan klockan 7 för att åka buss till stället vi skulle sjunga på, som låg typ 30 minuter bort. Vi var också tvungna att klä upp oss, så det var ganska intressant att se alla i annat än skoluniformen. 
Fotbollskillarna i Varsity-mixed tog med sig en TV och satt framför den hela dagen i stort sett!
Min ensemble skulle sjunga 11:12, men vi fick inte komma in förrän runt 11:20... Så för att blåsa lite tid lockade kathy mitt hår innan vi skulle sjunga.
Jag var ganska nervös över hur min ensemble skulle sköta sig, då en av stämmorna alltid har en tendens att låta falsk, och det gjorde den även inför domaren, men vi fick en 2a på en skala från 1-5 med 1 som bäst, så det gick inte så hemskt dåligt.
Kathy och jag tog bilen hem istället för att vänta tills fyra när alla andra skulle ta bussen hem.

Jag trodde jag skulle uttråkad där, och att det skulle kännas som om dagen var jättelång, men alla var ovanligt sociala, så det gick ganska fort, och vi hade väldigt kul! Var lite tråkigt drama i gruppen, men jag tror det löste sig....


Väldigt grå bild på mig efter vi kom hem.


Liinda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback