Januari

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till Colorado och får träffa Jessica! Längtar! <3

Igår gick jag på bio (igen!) med en kompis från skolan. Var kul att träffa henne utanför skolan då vi aldrig hinner prata under lektionen vi har tillsammans... Vi såg "Joyful Noise" med Dolly Parton och Queen Latifah, och eftersom vi båda två älskar musik så var det ett bra val!

Kom på att jag inte visat youtube-klippet på min kör från Julkonserten vi hade, så här är det:Har också en bild på kören från en konsert vi hade i oktober.
(jag var inte med där)


Imorgon blir det kyrkan igen, och sedan är vi lediga på måndag. Så det blir en kort vecka för mig, bara tisdag och onsdag, sedan träffa Jessica och åka till Hawaii! :D


Liinda

Sunday-service

Så igår var jag ensam hemma till ungefär halv 8 på kvällen, rätt skönt att ha en slappardag för sig själv ibland!
Mina vföräldrar var på en kör-tävling i Waco (söder om Dallas), för det var två killar från skolan som tävlade där. Ena kille kom med i All-state kören, så det var kul!

Kathy (vsyster) och Jacks (vbror) var och hälsade på sin pappas släkt typ 1,5 timme härifrån, och de sa att jag förmodligen skulle bli uttråkad av att följa med, så jag stannade hemma och slappade!
Spelade lite piano och passade på att sjunga lite när jag var själv... Hann också chatta länge med Jessica på skype,  då jag knappt haft tid till att prata med henne senaste tiden, känner mig så elak... Vi kommer nog ha en del att prata om när jag hälsar på henne!

Idag klev jag upp 8 och gjorde mig klar för kyrkan. Familjen går i en baptist-kyrka, vilket inte säger mig så mycket, men den är trevlig, och inte alls lika tråkig som första kyrkan jag var till här i USA. Först är det grupp-lektioner klockan 9, så jag och Kathy är i Junior/Senior-gruppen. Sedan är det själva gustjänsten klockan 10:30 till ungefär 11:30-12. Hittills har jag inte avlidit av uttråkning! Kyrkan är inte som i sverige där det bara är en massa psalmer och sitt-stå-sitt-stå situationer. 
Efter kyrkan åkte jag, Kathy och Jackson och åt lunch på Olive Garden med vmormor, och nu sitter jag här och tänkte att jag lika gärna kunde skärpa mig med bloggandet och skriva ett till inlägg!

Imorgon är det skola igen, jippie.... Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar svenska skolan, men gud så mycket bättre det kändes att gå till skolan när man faktiskt hade en anledning att gå dit och göra bra ifrån sig! Jag har noll i motivation till att gå till skolan, för jag lär mig ändå inget.... Man kan klara exakt alla prov utan att plugga, för alla prov har multiple choice-svar.... Visst är det skönt att det är lätt, men det är faktiskt tråkigt att inte behöva analysera och diskutera en massa! Min engelska-lärare hade sagt att jag i stort sett var den bästa eleven på att skriva uppsatser, och då fick man inte ens ha några egna reflektioner...
Saknar lektionerna med Trevor när man klev ut ur klassrummet och hade så mycket att tänka på som han sagt! Ingen av lärarna här är så, och vi lär oss bara fakta...

Är sjukt peppad på att åka till Colorado och Hawaii nu!! Bara 1,5 vecka kvar!!:D


Liinda

Major blog-break...

Är tillbaka igen! Sitter knappt vid datorn längre då vi nästan hela tiden gör något, och när vi inte är upptagna så har jag läxor att göra! Skönt att aldrig behöva vara uttråkad!

Tänker bara förklara kort vad som hände, känner att jag hellre släpper allt det gamla än att älta det!
Min förra värdfamilj bestämde sig för att inte ha mig kvar då de tyckte att jag inte umgicks med familj och bara satt framför datorn så som jag förstått det. 
Så på tisdagen kom han och hämtade mig från fotbollsträningen och bad mig ta mig alla saker jag hade i skolan, så jag trodde jag skulle åka hem. När vi kom till huset bad de mig packa alla mina grejer, och att jag hade 45 min på mig. Så jag kastade i stort sett ner alla mina grejer i resväskor och påsar, och sedan åkte vi till en familj i Mansfield typ 30 min bort. Där stannade jag tills torsdagen medan EF bestämde om de skulle skicka hem mig eller om jag skulle få stanna. 
På torsdagen flyttade jag till min kör-lärare i skolan och kommer bo här resten av året!
Älskar den här familjen, och jag är så glad att jag inte gav upp när allt blev jobbigt! Den består av värdmamma, värdpappa, värdsyster 17 år, värdbror 19, värdsyster 7 år, två katter och två hundar. Hundarna Katie och Nancy bor utomhus, medan katterna bor inne! Katterna är sjukt söta och jättegosiga!

Sedan jag flyttade hit har jag varit med om en hel del! Första veckan blev jag och vsyster påkörda, veckan efter fick vi punktering på motorvägen, men sedan har vi bowlat och kollat på bio, tror aldrig jag kollat så mkt på bio som jag gjort sedan jag kom hit! 
Minns inte ens hälften av allt jag gjort sedan jag kom hit, men vi har varit och shoppat iaf, så jag har iaf några nya tröjor nu!


Arizona under thanksgiving!
Hade det jättebra med John, Vickie och Eina i Arizona! De är så underbart snälla!


På promenad i området där Eina bor


Från vandringen i bergen


Coyote!


Juldagen! Vi åkte till min värdmormor och firade jul där, och åkte sedan hem till oss och åt julmiddagen.
På bilden är det värdmorfar, värdsyster, värdbror och värdpappa
Nyår i San Antonio!
På fredagen åkte vi ner till San Marcos i södra Texas och hälsade på min värdpappas släkt där. Så på nyårsafton åkte jag, värdsyster, hennes pojkvän och hennes typ kusin in till San Antonio och spenderade kvällen där.


Vid torget i San Antonio!
Det var allt för den här gången! Uppdaterar igen när jag har tid, men nu åker jag till Hawaii om två veckor, och kommer att få träffa bästaste Jessica!!


Liinda