Major blog-break...

Är tillbaka igen! Sitter knappt vid datorn längre då vi nästan hela tiden gör något, och när vi inte är upptagna så har jag läxor att göra! Skönt att aldrig behöva vara uttråkad!

Tänker bara förklara kort vad som hände, känner att jag hellre släpper allt det gamla än att älta det!
Min förra värdfamilj bestämde sig för att inte ha mig kvar då de tyckte att jag inte umgicks med familj och bara satt framför datorn så som jag förstått det. 
Så på tisdagen kom han och hämtade mig från fotbollsträningen och bad mig ta mig alla saker jag hade i skolan, så jag trodde jag skulle åka hem. När vi kom till huset bad de mig packa alla mina grejer, och att jag hade 45 min på mig. Så jag kastade i stort sett ner alla mina grejer i resväskor och påsar, och sedan åkte vi till en familj i Mansfield typ 30 min bort. Där stannade jag tills torsdagen medan EF bestämde om de skulle skicka hem mig eller om jag skulle få stanna. 
På torsdagen flyttade jag till min kör-lärare i skolan och kommer bo här resten av året!
Älskar den här familjen, och jag är så glad att jag inte gav upp när allt blev jobbigt! Den består av värdmamma, värdpappa, värdsyster 17 år, värdbror 19, värdsyster 7 år, två katter och två hundar. Hundarna Katie och Nancy bor utomhus, medan katterna bor inne! Katterna är sjukt söta och jättegosiga!

Sedan jag flyttade hit har jag varit med om en hel del! Första veckan blev jag och vsyster påkörda, veckan efter fick vi punktering på motorvägen, men sedan har vi bowlat och kollat på bio, tror aldrig jag kollat så mkt på bio som jag gjort sedan jag kom hit! 
Minns inte ens hälften av allt jag gjort sedan jag kom hit, men vi har varit och shoppat iaf, så jag har iaf några nya tröjor nu!


Arizona under thanksgiving!
Hade det jättebra med John, Vickie och Eina i Arizona! De är så underbart snälla!


På promenad i området där Eina bor


Från vandringen i bergen


Coyote!


Juldagen! Vi åkte till min värdmormor och firade jul där, och åkte sedan hem till oss och åt julmiddagen.
På bilden är det värdmorfar, värdsyster, värdbror och värdpappa
Nyår i San Antonio!
På fredagen åkte vi ner till San Marcos i södra Texas och hälsade på min värdpappas släkt där. Så på nyårsafton åkte jag, värdsyster, hennes pojkvän och hennes typ kusin in till San Antonio och spenderade kvällen där.


Vid torget i San Antonio!
Det var allt för den här gången! Uppdaterar igen när jag har tid, men nu åker jag till Hawaii om två veckor, och kommer att få träffa bästaste Jessica!!


Liinda

Kommentarer
Postat av: louise

2012-01-08 @ 11:46:08
Postat av: louise

oj, kul kommentar hehe. jag har inte varit så uppdaterad på senaste tiden, men det lät ju sjukt att familjen bara dumpade dig, var det någon som satt mycket vid datorn så var det ju jag! aja, hoppas att det bara blir bättre och bättre och att du inte ångrar att du åkte! :) kram!

2012-01-08 @ 11:48:47
URL: http://louisegranlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback