Sunday-service

Så igår var jag ensam hemma till ungefär halv 8 på kvällen, rätt skönt att ha en slappardag för sig själv ibland!
Mina vföräldrar var på en kör-tävling i Waco (söder om Dallas), för det var två killar från skolan som tävlade där. Ena kille kom med i All-state kören, så det var kul!

Kathy (vsyster) och Jacks (vbror) var och hälsade på sin pappas släkt typ 1,5 timme härifrån, och de sa att jag förmodligen skulle bli uttråkad av att följa med, så jag stannade hemma och slappade!
Spelade lite piano och passade på att sjunga lite när jag var själv... Hann också chatta länge med Jessica på skype,  då jag knappt haft tid till att prata med henne senaste tiden, känner mig så elak... Vi kommer nog ha en del att prata om när jag hälsar på henne!

Idag klev jag upp 8 och gjorde mig klar för kyrkan. Familjen går i en baptist-kyrka, vilket inte säger mig så mycket, men den är trevlig, och inte alls lika tråkig som första kyrkan jag var till här i USA. Först är det grupp-lektioner klockan 9, så jag och Kathy är i Junior/Senior-gruppen. Sedan är det själva gustjänsten klockan 10:30 till ungefär 11:30-12. Hittills har jag inte avlidit av uttråkning! Kyrkan är inte som i sverige där det bara är en massa psalmer och sitt-stå-sitt-stå situationer. 
Efter kyrkan åkte jag, Kathy och Jackson och åt lunch på Olive Garden med vmormor, och nu sitter jag här och tänkte att jag lika gärna kunde skärpa mig med bloggandet och skriva ett till inlägg!

Imorgon är det skola igen, jippie.... Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar svenska skolan, men gud så mycket bättre det kändes att gå till skolan när man faktiskt hade en anledning att gå dit och göra bra ifrån sig! Jag har noll i motivation till att gå till skolan, för jag lär mig ändå inget.... Man kan klara exakt alla prov utan att plugga, för alla prov har multiple choice-svar.... Visst är det skönt att det är lätt, men det är faktiskt tråkigt att inte behöva analysera och diskutera en massa! Min engelska-lärare hade sagt att jag i stort sett var den bästa eleven på att skriva uppsatser, och då fick man inte ens ha några egna reflektioner...
Saknar lektionerna med Trevor när man klev ut ur klassrummet och hade så mycket att tänka på som han sagt! Ingen av lärarna här är så, och vi lär oss bara fakta...

Är sjukt peppad på att åka till Colorado och Hawaii nu!! Bara 1,5 vecka kvar!!:D


Liinda

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hejsan! Jag kommer förmodligen åka som utbytis nu 12/13 och jag letar efter en egen värdfamilj. Undrar om du och/eller din värdfamilj känner någon familj som skulle kunna tänka sig att ta emot utbytesstudent i höst?

/Amanda

2012-01-23 @ 15:20:57
URL: http://amandaiamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback