Nytt

Nu har jag återigen ändrat om i bloggen, och jag tror att jag är nöjd nu! Men snart får jag väl reda på att det ser helt annorlunda ut i andras datorer, som vanligt!

Såhär ser den ut för mig nu (och jag har dragit muspekaren över "Om Mig"), så om det ser annorlunda ut för någon så vill jag gärna veta det!


Nu har jag avklarat 2 av 4 veckor på sommarjobbet, och även om jag är trött så är det ganska skönt att vara ute hela dagarna.
Igår avklarade Freja och jag tillfälle 4 av 8 på valpkursen och även det gick bra!
Vi körde uppletade av leksak, inlärning av "nej", "vänta" och "varsågod", ögonkontaktsövningar, inkallning och fritt följ. "Vänta" tycker Freja är väldigt onödigt, och vid det laget hon faktiskt väntar så vill hon inte längre göra det jag fick henne att vänta på. Vi skulle träna på att de skulle vänta på varsågod innan de fick hoppa in i bilen, och det gick bra, men när jag sa varsågod så ville hon inte hoppa in. Jag tycker kanske att det hade varit lämpligare att göra lättare övningar så de förstår innebörden av orden, men jag får träna det hemma istället! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback