Tillbaka!

Ursäktar att jag varit frånvarande på bloggen, men jag har haft fullt upp med Frejsan och sedan var Mathias här i drygt en vecka, så jag glömde nog bort bloggen ett tag!

Men ja, sedan sist har Freja miljötränats på stan, träffat Jessica och Collins, börjat valpkurs på Sundsvalls brukshundklubb, och sedan har det mest tränats hemma... Hade inte riktigt tid att göra så mycket med henne när Mathias var här, förutom att jag tvingade med honom på valpkursen!

Idag tog jag och mamma med hundarna ut på gräsmattan för lite träning. Jag ville träna på fritt följ med Freja, att hon ska gå bredvid mig, då hon är lite osäker och gillar att släpa efter när man går. Det gick väldigt bra, men Casper ville också vara med och träna, så han roade sig med att springa in mellan mig och Freja och gå fot... 
När jag hade tränat en stund med Frejsan så släppte jag lös Casper, varpå han drog iväg... Dock kom han tillbaka när jag ropade på honom, så han fick beröm ändå! Efter det var han grymt duktig. Tror aldrig han haft så klockren träning någon gång. Han gick fot, med ögonkontakt hela tiden. Vi körde inkallning, där han sprang jättefort och satte sig fot. Sedan körde vi lite platsläggning, men det gick sådär då Freja kom och bet på honom... Efter det körde vi bara lite lekträning, så som slalom mellan benen, sitt fint, give-me-10 osv.

Mer bilder kommer senare! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback