Damphundar och lärkor

Den som kommenterade lämnade ingen adress jag kunde svara till, eller något namn. 
Jag är född 2 augusti 1993. Börjar 3e året i gymnasiet nu till hösten då jag pluggade i USA som utbytesstudent ett år.

Casper har glömt allt vett med att jag inte tillåter honom att sitta på kökssoffan när vi äter middag! Idag när jag satt och åt hann han nästan inte landa på golvet innan han satt i soffan igen, men jag var tjurigast, så till slut gav han upp och hoppade inte upp igen! Ouppfostrade monster... 
Han har fyra konstiga "bett" på sina ben... Vi tror att det kan ha varit fästingar som suttit där, men jag tycker det känns väldigt konstigt att han skulle fått fyra fästingar på sig och ingen av dem sitter kvar... Ringde veterinären idag, men det var bara upptaget, så jag ska prova igen imorgon. Han slickar på benen som om de kliade, men de ser inte ut som myggbett... Får väl se imorgon vad veterinären säger.

2 inlägg samma dag är ju också bra! 

Hoppas alla haft en hittills trevlig sommar!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var jag som frågade om din ålder förut. Och då undrar jag hur var det att vara där med din ålder? Kände du att du var äldre och inte passade in? Eller var eleverna som du gick med i din ålder?

Jag funderar nämligen också att åka efter tvåan och fyller år runt dig och vet inte riktigt om jag kommer kännas mig så mycket äldre än alla andra om jag åker.

2012-06-26 @ 02:29:00
Postat av: Lisabet

Oj vad konstigt med betten på Casper, hade det varit fästingar så borde ni väl ha märkt dem, dom sitter ju i minst 4 -5 dagar och blir ju stora som små vindruvor innan dom självmant går därifrån.... Hoppas det inte är något farligt i alla fall :)

2012-06-26 @ 16:04:26
URL: http://aussieactionsmirra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback