Mars

Jag kan inte direkt skylla på att jag är upptagen och att det är därför jag inte uppdaterar, har bara ingen motivation till det.
Jag har precis som många andra utbytesstudenter börjat längta hem ganska mycket nu. Inte så att jag mår dåligt över det, vill bara hem, och längtar tills sommaren. Tror det är för att allt börjar bli verkligare nu, med val inför 3an hemma, sommarjobb och planer inför sommaren...

Allt går fortfarande bra här iaf, och det har inte hänt så mycket sedan sist jag uppdaterade vad jag kan komma på! Skola, skola, skola och mer skola. Om någon hemma i Sverige vill veta så är temperaturen runt 25 grader på dagarna nu här i Texas, avundsjuka?!

Mitt projektarbete i engelskan. Japp, här i USA är de inte så begåvade, så istället för att skriva 16 sidor långa uppsatser så målar de eller gör skulpturer. De må vara mer kreativa än svenskar, men gudars vad mycket högre intelligensen är hos svenska elever, inte ens kul att jämföra!


Vpappa gjorde semlor på fettisdagen :D Smakade annorlunda utan mandelmassa, men eftersom jag inte ens tycker om mandelmassa så var det bara bra! Tror familjen gillade dem också :)


Så, jag har fortfarande inte lyckats komma på vad våra hundar heter! Den äldsta (till vänster) som är 12 tror jag heter Fancy, och den yngre heter Katy/Katie och är dotter till den äldre.


Idag tränade Hannah på att cykla, och gud så rädd hon var... Hon var typ gråtfärdig hela tiden, men ramlade inte en enda gång!Imorgon ska jag följa med Kathy och två av hennes kompisar och gå ut och äta och gå på bio, så det blir nog kul :).


Liinda

Kommentarer
Postat av: kajsa

HAHA, att svenskar skulle vara smartare än amerikaner är det roligaste jag har hört. Tydligen vet du ingenting. Seriöst, i USA lär man iallfall sig något, vad gör man på lektioner i Sverige, jo man sitter i ett klassrum och gör ingenting. Seriöst, tänk efter innan du skriver skit.

2012-03-08 @ 14:12:38
Postat av: Isabella

Onödig kommentar, ganska taskig också!

Jag tyker du skriver bra saker och inte skit :)

Hoppas hemlängtan lägger sig snart.

2012-03-10 @ 17:18:02
URL: http://alwaysandbelieve.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback