Usel bloggare

Så nu är jag väl tillbaka igen antar jag!

Har varit utan kamera några veckor, då jag bestämde mig för att uppgradera mig, men inte ville fortsätta inom Canon.
Så hela utrustningen såldes, så efter det har jag jagat en ny!

Jag hittade ett objektiv jag letat länge, som nu har legat på vardagsrumsbordet i ungefär 4 veckor utan en kamera att använda det på.
Idag hittade jag en kamera jag ville ha, som dessutom fanns i Sundsvall. Så jag åkte och hämtade den idag!
Nu är jag med kamera igen alltså. Den här gången med Nikon.

Så gick det för mig att plugga ungefär.... Och nu är jag här...
Men jag har stoppat i batteri, minneskort, satt fast halsremmen och allt sånt. Försökt mig på att förstå hur man ändrar inställningar också (då min Canon var helt underbart lätt att ändra), men det går framåt.

Freja sköter sig också bra och det märks att hon börjar bli tryggare i sig själv när jag har henne med mig. Första gången vi gick på stan hade hon svansen mellan benen. Nu när vi var på stan sist hade hon svansen upp hela tiden och hade till och med mod till att skälla ut en mysko människa som dök upp när vi satt på Barista.

Igår var hon med ut till Arken i Birsta för utprovning av tikskydd, då det antagligen är dags för lillfröken att börja löpa snart. Där mötte vi en uppfödare av Papillon som trodde att hon kom från deras linjer då de hade så lika teckning.
Hon fick massor av beröm över att hon var så fin, så då blev matte stolt!
Sedan fick jag återigen bevisat att all miljöträning faktiskt gett resultat då en av tjejerna på Arken gick fram och hälsade på hundarna och Freja både vågade gå fram och faktiskt var glad och social! Hon både viftade på svansen och hoppade upp mot tjejens knä, medan hon första gången inte ens vågade gå fram till personalen även fast de lockade med godis.

Nu ska jag sluta skjuta på plugget!!

Kommentarer
Postat av: syrran din

men nu fåru ta o blogga mer! läser ju faktiskt när du väl skriver:P

2012-11-09 @ 13:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback