Livet

Jag har faktiskt inte glömt bort bloggen, tro det eller ej! Jag har bara inte suttit så mycket vid datorn de senaste dagarna. Igår åkte M hem till göteborg, och nästa gång vi träffas kommer vara om drygt 2 månader, om vi lyckas få in det i kalendrarna.

Cezar sköter sig bra fortfarande, förutom att han är en liten piraja. Han biter Freja i rumpan när hon springer ifrån honom. Den nya snön som har fallit de senaste två dagarna är väldigt god om man frågar honom, för han äter snö varenda promenad. M var jättesnäll och kastade upp båda Frejas snörbollar i träd i skogen när han var här. Antar att herr jag-kommer-från-storstad inte är van att kasta saker i närheten av en massa träd! Åtminstone är skogen pyntad nu, och jag behöver inte oroa mig över att tappa bort leksakerna.


Freja och Cezar i stugan efter långpromenaden på isen ♥


Just för tillfället funderar jag väldigt mycket på vad jag ska göra till hösten, och det är lättare sagt än gjort när man har för många alternativ att välja mellan. Jag ville börja plugga till hösten, men nu funderar jag istället på att läsa några kurser på universitet till hösten och antingen börja en utbildning till våren eller jobba en termin och sedan börja plugga nästa år. Måndag är sista dagen för både projektarbetet vi ska ha gjort, och sista dagen för att söka till högskolan, så jag kommer vara upptagen den närmaste veckan.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback