Tjat och hundar

Har hört tjat om att jag måste börja blogga igen, så jag gör väl ännu ett försök!
 
I tisdags var jag och hämtade en till Papillon-valp i Kovland utanför Sundsvall. Har länge funderat på att skaffa en kompis till Freja som ska följa med när jag flyttar till hösten, men främst för att kunna tävla med och ställa ut en hund. I lördags hittade jag honom, så Lavaälvens Cesar af Solum besökte vi sedan på söndagen, och även om allt kändes superbra med honom så ville jag fundera hemma för att vara säker på att allt var rätt innan jag bestämde mig.
Han är en tuff kille på 14 veckor, så nu har jag definitivt fått igen för att Freja var så lugn som valp! Han är redan nästan lika stor som Freja och har mycket större tassar, så han kommer nog bli större än lillfröken :).

I onsdags åkte jag och M till sommarstugan med Freja och hundarna för att kunna springa omkring och leka på isen innan den släpper! Igår var vi ute i drygt en timme och sprang, medan jag fotade vilddjuren, och idag var vi ute i 2 timmar. Två trötta hundar däckade sedan i soffan bredvid varandra. Känns så grymt skönt att de kommer bra överens!


Kommentarer
Postat av: Lisabet

Å vad roligt att du köpt en till liten sak! Du får följa med på nån träning med mig och Jessica i vår så jag får se honom :D

Svar: Ja det kan jag göra :) Jessica har redan planerat att jag ska gå en grundkurs för er i sommar ;)
Linda Tysk

2013-04-04 @ 20:56:22
URL: http://aussieactionsmirra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback