Trött

Idag har jag och Cezar tagit bussen till Jessica och där fick han träffa Ellen och Collins. Han har varit väldigt osäker i hundmöten tidigare, men det gick faktiskt ganska bra med Ellen och Collins. Blir till att jobba mer på det i framtiden! Efter att ha hälsat på hos Jessica gick vi ner till stan för att kunna få skjuts hem med mamma, så då fick Cezar lite mer miljöträning! Det gick bra, och han är mycket tuffare än vad Freja var, men han var trött och tyckte att allt var roligt att nosa på, så till slut gav jag med mig och bar honom till och från tills vi kom fram till mammas jobb.

Sedan jag uppdaterade sist har vi tränat på sitt och ligg. Jag hade grava problem med att få Freja att lägga sig när hon var valp, så nu började jag med det som jag provade sist på Freja. Det har fungerat bra, och han kan ligg på kommando nu när han är fokuserad. 
Med Freja har jag tränat mer fotposition, och nu sitter den nästan. Hon kan sätta sig snett ibland, men oftast blir det rätt och det känns grymt skönt. Ibland kan man höra hur Cezar står i hallen och småskäller/buffar för sig själv, och efter att ha smugit på honom insåg vi att det är sin egen spegelbild han står och skäller på!


På den här bilden håller han sig på långt avstånd jämfört med vad han brukar göra! Nämnas bör väl att han vid det här laget redan ätit upp sin egen mat, och nu gör ett försök på att få Frejas också.Från Instagram:

Såhär hittade jag sötnosarna igår kväll...♥

Cezar på morgonpromenad i skogen ♥

De senaste kvällarna har Freja följt med mig ner på mitt rum när jag ska sova, och sedan stannat kvar hela natten. Från början sov hon inte ens i sängen, och sedan sov hon med mamma tillsammans med de andra hundarna, men efter att M var här har Freja börjat sova med mig. Jag har inte velat ha hundarna på mitt rum förut, men nu kan jag inte motstå henne när hon kommer ner och gosar ner sig i mitt täcke ♥.
Cezar kan fortfarande inte gå i trappor, så han sover i Frejas korg i hallen, vilket han verkar vara nöjd med än så länge.

Nu ligger han utslagen på golvet efter en dag av miljöträning för hans del. Hans matte är också trött och ska försöka gå och sova nu!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback