Snart...

....kommer jag ha tid för bloggen igen. De senaste veckorna har varit riktigt hektiska med massor av plugg som lärarna prackat på oss de sista veckorna innan studenten, men på torsdag går vi vår sista dag innan ledigheten inför studenten!

Cezar och jag går fortfarande på valpkursen, och det går oftast bra ;). Lite skillnad mot exemplariska Freja som var så rädd att hon struntade i allt annat och bara var med sin matte. Men jag klagar inte! Hur den här lilla prinsen lyckats ta sig in i mitt hjärta så otroligt mycket är helt ofattbart. Han är lättlärd, lyhörd, supercharmig, gosig, social och allt man kan tänka sig vilja ha. Är så glad över att ha fått ta hand om denna prins ♥.

Förutom valpkurser har jag varit på mösspåtagning, och för er som bor i Sundsvall krävs troligtvis ingen förklaring till detta, men för er andra: efter mösspåtagningen är det "okej" för oss att ha på oss studentmössorna. Alla studenter i Sundsvall träffas på torget där det finns en DJ, har med sig blåa och gula ballonger, och sedan står alla och hoppar och dansar ett tag. Sedan kör man nedräkning och så släpps alla ballonger. Det låter sjukt när man förklarar, men det är en tradition ;). 


(snodd från ST.nu)


Igår blev Cezar 5 månader och då passade jag på att ta en bild på honom. Är bra för honom att kunna stå still ibland ;).
Nu ska jag återgå till pluggandet. Hörs om typ en vecka!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback