Gömställe 1.0

Just för tillfället fick jag en grav blogglust, så jag bestämde mig för att ta vara på den! Kan ha att göra med mitt ointresse för att öppna Civilrätts-boken och plugga, men vem vet...;)

Jag och hundarna tog våra flyttlådor (notera att bärhjälpen var obefintlig, mycket besviken på dem! (hundarna alltså)) och flyttade ner till Götelabörg för några veckor sedan, och trivs som fisken i vattnet här nere.

Jag har då börjat på juristprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg, och hittills känns det bra. Kommer bli väldigt mycket läsande de kommande 4,5 åren, men förhoppningsvis kommer jag sedan kunna sätta dit bovar inom det område jag väljer att inrikta mig på, hehe.

Cezar fortsätter att växa som ogräs, då framförallt hans frippa! Han satsar på att vara en snygging tills utställningen vi anmält oss till i Sundsvall i oktober hälsar han.

Vi trivs bra i lägenheten, som jag har upptäckt är tillräckligt stor för att kunna tappa bort en liten hund (läs Cezar). Här slutade kurragömma-inslaget: Under soffan alltså. 

Mvh/ Dålig matte
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback