Gömställe 2.0

Blogglusten är inte försvunnen än! Däremot är tiden försvunnen. Jisses vad plugg det är i jämförelse med gymnasiet! Kommer snart börja drömma mardrömmar om att jag blir våldtagen av paragrafer.
Eller som en tjej i klassen sa: jag vill stämma lagboken för vållande till personskada genom vårdslöshet (för att den är orimligt tung). Med ersättning för fysisk smärta, och psykisk smärta pga. frustration över att inte hitta rätt paragrafer och eventuella undantag. DOCK, skulle denna stämning bifalla då jag medverkat till skadan. 
MEN, det är jätteroligt, även om det är sjukt mycket att ta in. 

Till något helt annat: istiden har kommit till Göteborg. Galet vad kallt det är! Ångrar att jag lämnade halsdukarna hemma i Sundsvall när jag flyttade! Imorse var det typ 5 grader när jag gick ut med hundarna(!).

Som rubriken lyder så har Cezar ännu ett gömställe:


I min garderob alltså. Ni kan ju tänka er att det tog ett tag innan jag insåg att tokhunden kanske fått för sig att gömma sig i garderoben!

 
 
Nu ska jag återgå till pluggandet! Lovar att säga till om jag tänker försvinna från bloggen igen som jag gjort tidigare. Tappar jag blogglusten så kastar jag in ett inlägg om att jag tar en paus. Är helt enkelt så att jag känner att jag har ett väldigt ointressant liv: hundarna, skola, mat, sova, osv. ;). Säg gärna till om det är något ni vill att jag skriver om eller lägger upp bilder på!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback