Spegelhunden

Ska försöka att inte skämma bort bloggen med för mycket aktivitet i början, då jag antagligen kommer tappa blogglusten snart igen, men nu kör vi!

Ibland funderar jag verkligen på vad som rör sig i mina hundars hjärnor. Cezar har allt oftare börjat "buffa" inne i lägenheten, typ inte riktigt skall, utan mer som en varning, och igår såg jag vad han höll på med:


Nämligen "buffa" på sin egen spegelbild, eller på min spegelbild.


Börjar jag att prata med honom när han tittar på mig i spegeln blir han jätteförvirrad, och springer in bakom spegeln för att leta.

Nu till lite seriösare saker...
Jag har sedan 6an haft problem med finnar, och har provat på det mesta när det gäller att försöka bli av med dem. Senaste påhittet var Basiron, som inte bara var helt effektlöst, utan även gjorde det värre. Har använt Body Shops Tea Tree Oil-serie det senaste året, och det har väl funkat rätt okej. Har inte blivit värre, men inte heller bättre. Att gå till en hudläkare börjar kännas aktuellt, då jag är så oerhört less på att ingenting fungerar. Mår inte lika dåligt av min hy längre, men det är ju självklart fortfarande jobbigt att inte trivas med den. Om det är någon som skulle råka sitta på något bra tips så får ni gärna dela med er!

Nu ska jag fortsätta plugga, och sedan blir det bowling med klasskamrater ikväll! Hörs!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback